Friss topikok

Kakaós csiga blog

A kakaós csiga blog, kakaós csiga rajongók kedvére és remélhetőleg örömére alakit ki, egyfajta „tudásbázist”. Egy kakaós csiga egy bejegyzés. Lelőhelyek, képek, tapasztalatok.

Címkék

9/8 (1) Aldi (2) Aranycipó (Árkád) (2) Az egyik legjobb tészta (1) Az egyik legszebb (1) Az év meglepetése (1) Az ország legdrágább kakaós csigája (1) Az ország legolcsóbb kakaós csigája (1) A legkakaósabb csiga (1) Baross u. (1) Bite (1) Bite Bakery Café Nyugati (2) Brunch Buda (1) Butter Brothers (2) Cappuccino és kakaós csiga (1) CBA Príma (2) Cocoa roll big (1) Cserpes Tejivó (2) Csiga egy másik galaxisból (1) Csúcsszuper tejivó (1) Cukormáz (1) Cziniel (1) Deák téri Metró (1) Dupla csiga (1) Egyik legnagyobb esélyes (1) Flórián Pékség (2) Fornetti (2) Franciabaguette (1) Friss Briós Mintabolt (2) Heim Sütöde (1) Holtverseny (1) Jacques Liszt Bakery (2) Jégbüfé (2) Jókenyér (2) Kakaós (3) Kakaós csiga (29) Kakaós csiga. (1) Kakaós csiga ranglista (27) Kakaós csiga ranglista sárga trikója (1) Kirándulás (1) Kolbászos-sajtos karika (1) Kosztolányi D. tér (1) Leányfalu (1) Lidl (1) Lindi Pékség (2) Lipóti (1) Lipóti Pékség (1) Mákos csiga (1) Maximális pont (3) Mint egy Apple Store tej és pékáruk részére (1) Misi a pék (1) Nagymama féle (1) Nagy csokoládés csiga (1) Német vendégcsiga (1) OMV (Ladik u.) (2) Óriáskifli (1) Őrületes csigaszezon (1) Őrületes csiga szezon (1) Panificio il Basilico (3) Pékműhely (2) PékPont (3) Pékség (Lajos u.) (1) Premier Outlet (1) Prima Pék (1) Príma Pék (1) Princess (Deák téri Metró) (1) Princess Pékség (1) Ranglistavezető (1) Római tér (1) Spar (2) Spar (Monostori út) (1) Szeged (1) Titi Pékség (2) Új bajnok (1) Visszatesztelés (1) VIVA (1) Z. Nagy (1) Z. Nagy (Szeged) (2) Z Nagy (1) Címkefelhő

Keressük a legfinomabbakat!

2014.05.15. 20:46 Mákos Diós

Együnk kakaós csigát! 5. (Fornetti Premier Outlet)

Címkék: Fornetti Kakaós csiga Kakaós csiga ranglista Premier Outlet

IMG_0005_1.JPG

Érdekes változás, hogy amikor elkezdek valamire fókuszálni, mint most a kakaós csigára, egy idő után sokkal többször feltűnik, mint előtte.

Például ennél a csigánál is. Korábban sose jutott volna eszembe, hogy a Premier Outletben kakaós csigát is árulnak. Valahogy nem is keresetem, nem is néztem és így nem is tűnt fel. Pedig a Fornetti árul péksüteményeket, ahogy a Premier oldalán szépen fel is tüntetik „Friss péksütemények, pogácsák, finomságok, kávé, tea, üditők” és azon belül kakaós csigát is.

Tehát felfedeztem, hogy van a kínálatban és gyorsan vettem is egyet.

Megkóstolva semmivel sem volt kiemelkedőbb, mint a már korábban megfigyelt, közepes kategória darabjai. A kakaó tészta arány elfogadható, bár én a kakaósabb versenyzőket jobban preferálom.

A főbb paraméterek,

Súly: 119 gramm, ár: 199.- Ft

IMG_0001_1.JPG

Felülről, szép, a nagykönyvben „megírt” a látvány. Vonzónak tűnik a tészta és a kakaó mennyisége is.

IMG_0003_2.JPG

Megfordítva, már nem tetszik a látvány. Ha így is mutatnák, akkor valószínűleg sokkal kevesebben választanák. Kimondottan kevés a kakaóra utaló nyom.

IMG_0006_1.JPG

Kettévágva is az látszik, hogy az arány nagyjából rendben van, de nem kelti bennem azt az érzést és vágyat, hogy újravásároljak.

IMG_0012_1.JPG

Nagyon nagy piros pont a Fornetti weboldaláért, ahol külön-külön feltüntetik a termékeik főbb paramétereit. Jelen esetben XXL Fornetti Kakaós néven.

Összességében számomra teljesen átlagos volt. Kicsit több kakaóval, sokkal jobban tetszene. Akkor szívesen keresném céltudatosan, mint a tökmagos pogácsájukat (nagyon jól sikerült termékük), amit időről időre újravásárolok.

A tesztvásárlás időpontja: 2014. május, egy pénteki nap (kora délután)

Mákos-Diós szubjektív egy 9 pontos skálán: 6,5

 

Az aktuális kakaós csiga ranglista itt érhető el.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kakaos.blog.hu/api/trackback/id/tr586172011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása